No Widgets found in the Sidebar

Als auteur van mijn eigen politieke humorsite, dacht ik dat ik een lijst zou samenstellen van mijn favoriete politieke humorsites als referentie voor anderen. Als je houdt van grappige, zijsplitsende politieke humor uit elk bereik van het ideologische spectrum, wees gerust – je zult deze sites geweldig vinden:

Sites over politieke humor: mijn favorieten

Pure politieke humor op zijn best Nieuws Vandaag, deze site is een compilatie van “tamelijk onevenwichtige” nieuwsberichten geschreven door Scott Ott. Met een dagelijkse reeks enorm originele en grappige ‘nieuwsverhalen’, wordt het genie van Scrappleface nog verergerd door het feit dat het een eenmansoperatie is… Simpelweg een van de beste politieke humorsites die je ooit zult zien. Sterk aanbevolen.

De tienduizend pond zware gorilla van sites met politieke humor is The Onion, een bijna eindeloze schatkamer vol plezier en hilariteit. De nepnieuwsverhalen zijn legendarisch, en als je The Onion nog niet in ten minste één vorm van media hebt gezien, dan heb je in een grot geleefd. Bekijken.

De thuisbasis van de wereldberoemde Flash-cartoons “This Land is Your Land” en “I Wish I Were in DC” die cultstatus bereikten tijdens de presidentsverkiezingen. Een leuke site om te bezoeken voor politieke humor.

Een geweldige site met politieke humor, gesneden uit dezelfde mal als Scrappleface en The Onion. Het is zelfs de enige andere site die ik kan vinden die hetzelfde niveau van hilariteit benadert. Alles op deze site is grappig!

Elke dag geeft Daryl Cagle een nieuwe update van de beste professioneel geschreven politieke cartoons. Als je van politieke cartoons houdt, is deze site een one-stop-shopping voor al je behoeften.

De gelijknamige klassieke cartoon zwaait met zijn kenmerkende politieke humor op een site vol archieven en briljante Flash-inhoud. Na al die jaren is het nog steeds een van de beste bronnen voor politieke humor.

Het is vergelijkbaar met Scrappleface, The Onion en Ironic Times, maar bereikt nog geen “elitestatus”. Slick Times lijkt op een echte krant, maar de inhoud is een stuk grappiger. Zorg ervoor dat je “How a Bill Becomes a Law” van Coach John Madden bekijkt.

Gebouwd in de sjabloon van een “alternatieve” nieuwsbron vergelijkbaar met de Slick Times. Er zijn hier grappige dingen die de moeite van het bekijken waard zijn.

Bartcop, een onwrikbare site met politieke humor en een liberale inslag, vermaakt al meer dan tien jaar liberalen. Eén waarschuwing echter: vanwege taalgebruik is sommige inhoud mogelijk niet geschikt voor kinderen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *