No Widgets found in the Sidebar

Omdat mensen zeer geïnteresseerd en zeer actief zijn, zijn er magazijnplannen of blauwdrukken voor elk denkbaar doel. Vroeg of laat overweldigen de dingen die we verzamelen door activiteiten en hobby’s onze leefruimte. We merken dat we onze omgeving efficiënter en/of comfortabeler willen of moeten maken.

Voor mij is een magazijn gewoon een vierkante doos. Het doel van de doos is echter om deze te scheiden van een eenvoudige transportcontainer.

Stel je voor hoe het zou zijn om een ​​motorberging te bouwen om wat tuingereedschap in op te bergen. Lean to is het eenvoudigste magazijnontwerp, wat een geweldig project is voor liefhebbers van houtbewerking die net beginnen.

De achterkant van de leunstoel wordt ondersteund door een bestaande muur of gebouw. Het enige dat u hoeft te doen, is drie stukken geïmpregneerd hout en een schuin dak bevestigen. Hellingen worden beschermd door omringende structuren of bomen wanneer ze onder trappen of op hekken worden geplaatst. De voorkant van de lijn kan meestal open worden gelaten of worden vastgezet met een hangdoek of plastic folie.

Zie jezelf in de toekomst waar je een garage kunt bouwen, ook wel garage, fietsenstalling, motorstalling, bootstalling, paardenmaaierstalling of sneeuwscooterstalling genoemd.

Heb jij groene vingers?

Stel je voor dat je een kas bouwt.

Het type plant bepaalt de stijl en grootte van de kas. Een kleine kas is geweldig voor het kweken van kleine of beginnende plannen om naar een bloembed of moestuin te verhuizen zodra de zaailingen klaar zijn.

Orchideeën en andere groterbladige planten hebben grotere gebouwen nodig omdat dit soort hobbyplanten in kassen blijven staan.

Denk terug aan je kindertijd en wenste dat je je eigen speciale kamer had. Vandaag kun je die kamer hebben.

Magazijnen hebben de moderne wereld naar een nieuw niveau getild. Het magazijn werd een tweede of extra ruimte verwijderd van het hoofdgebouw. Er zijn veel magazijnblauwdrukontwerpen waaruit u kunt kiezen die passen bij de functie van uw gebouw.

Een schuurontwerp kan een replica zijn van een A-frame of schuurstijl met of zonder veranda, schuurgarage, dierenschuur, kas in zoutkaststijl, theater, zwembadcabana, huisje of privéwoning.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *