No Widgets found in the Sidebar

 

Angststoornissen lijken veel voor te komen in ons land. Ongeveer 40 miljoen Amerikanen wankelen onder de invloed van angststoornissen en het belang van een juiste behandeling kan niet genoeg worden benadrukt. Het is buitengewoon moeilijk voor de getroffen mensen om door het dagelijks leven te komen in de nasleep van de symptomen die door deze psychische stoornissen worden veroorzaakt. Om hen te helpen het hoofd te bieden, zijn er veel angstmedicijnen die samen met andere behandelingsvormen kunnen worden gebruikt.

Angst- en stressgerelateerde stoornissen worden meestal behandeld met angstmedicatie  Lormetazepam medicatie apotheek in combinatie met zelfhulptechnieken, therapie en ondersteuning. Met de gecombineerde behandeling worden verschillende soorten angst onder controle gehouden en zelfs genezen. Ernstige aandoeningen zoals posttraumatische stressaandoeningen kunnen ook worden beperkt door het juiste regime van angstmedicatie te volgen.

Angstmedicatie kan grofweg in twee soorten worden ingedeeld: antidepressiva en anti-angstmedicatie. Beide kunnen de angstsymptomen bij mensen sterk inperken en verminderen.

Antidepressiva zoals Paxil en Zoloft worden voorgeschreven voor de langetermijnbehandeling van angstgerelateerde stoornissen. Deze medicijnen werken een beetje traag en patiënten moeten ze strikt gebruiken zoals voorgeschreven door hun arts en moeten zijn instructies zeer nauwkeurig opvolgen. Deze zijn buitengewoon nuttig met onderpand cognitieve en gedragstherapie.

Medicijnen tegen angst hebben een snel effect op acute symptomen. Maar ze zijn meestal verslavend en hebben depressieve effecten op patiënten. Alleen kortetermijnbehandelingen worden aanbevolen met dit soort medicijnen waarbij een dringende verlichting van symptomen noodzakelijk is voor de patiënten. Voor een langdurige en algehele behandeling worden meestal andere opties gevolgd om symptomen van angst gedurende een lange periode te verlichten.

Terwijl angstmedicatie over het algemeen niet bedoeld is om genezing te bewerkstelligen of angstsymptomen een halt toe te roepen, beheersen ze de symptomen in die mate dat de patiënten ook baat kunnen hebben bij andere therapievormen. Deze andere therapievormen voor de angststoornispatiënten zijn Psychotherapie en Zelfhulp.

Psychologische therapie, zoals de naam al doet vermoeden, bestaat uit het geven van de patiënten cognitieve en gedragstherapeutische hulpmiddelen om hun angststoornissen te overwinnen. Met de symptomen onder controle met behulp van medicijnen, kunnen patiënten zich concentreren op het werken aan andere langdurige technieken om hun angstsymptomen op afstand te houden. Vaker wel dan niet helpen desensibilisatie, positief denken en vele andere technieken de patiënten om de angstwekkende ervaringen te overleven.

Zelfhulp bestaat uit zelfhypnose, meditatieve therapie en ontspanningstechnieken die de patiënten verder helpen hun mentale stoornissen te overwinnen. Er kan niet worden gezegd dat alle angststoornissen kunnen worden genezen, maar de meeste kunnen met de juiste therapie onder controle worden gehouden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *