No Widgets found in the Sidebar

Euler-installatiekosten

Een welke? Uit onderzoek is gebleken dat de kosten voor het installeren van een cv-ketel kunnen oplopen tot wel 3.200 euro! cv ketel vervangen armaturen kosten zijn afhankelijk van:

Hoeveelheid werk – Bent u uw verwarmingssysteem aan het herconfigureren? De installatiekosten van het vervangen van de ene combi door een andere zijn noodzakelijkerwijs lager dan bijvoorbeeld het vervangen van een bestaande ketel door een combi. Of heeft de installatie een andere service nodig? Bijvoorbeeld een steiger om op het dak te klimmen als het rookkanaal (de pijp die de rookgassen buiten de ketel afvoert) op het dak ligt?

Type installateur – Zoek altijd een gasveiligheidsmonteur om uw vervangende ketel te installeren.
Uw locatie – Dit kan te wijten zijn aan de beschikbaarheid van installateurs of regionale verschillen in installatiekosten.

Soms zijn de kosten voor het plaatsen van een cv-ketel via onze partner BOXT in de offerte opgenomen.

Andere vervangingskosten van de ketel om te overwegen
Als u honderden euro’s uitgeeft aan een nieuwe ketel, wilt u er zeker van zijn dat deze optimaal presteert! Er kunnen dus enkele aanvullende vervangingsservices voor de ketel zijn om te overwegen.

Verlengde garantie – Veel ketels van topmerken worden geleverd met 10 jaar garantie. Maar als dat niet het geval is, overweeg dan om uw garantie na de gebruikelijke periode te verlengen door extra te betalen.

Nieuwe apparatuur – Overweeg te investeren in slimme regelingen of thermostatische kranen om uw verwarming zo efficiënt mogelijk te regelen en te voorkomen dat u lege kamers verwarmt. Het kan ook zijn dat u een nieuwe radiator nodig heeft als uw radiator oud is of niet meer werkt met uw nieuwe ketel.
Systeemreiniging – Ook bekend als Power Flush (of MagnaCleanse System Flush van onze partner BOXT). Verwijdert roest en vuil van verwarmingssystemen, leidingen en radiatoren. Onze partner BOXT neemt het standaard mee in de installatie.

Magnetisch ketelfilter – Deze slimme gadget wordt op uw centrale verwarmingssysteem bevestigd en gebruikt magnetische krachten om metaaldeeltjes aan te trekken om uw leidingen ontstopt te houden. Kan ik hulp krijgen bij de vervangingskosten van de cv-ketel?

1. Heb je nog steeds geen garantie?

Op sommige cv-ketels zit 10 jaar garantie en de fabrikant vervangt de cv-ketel als deze binnen die tijd kapot gaat. Controleer zoals altijd de kleine lettertjes van alle polissen. Sommige rekenen belkosten. Anderen brengen installatiekosten in rekening. En u moet uw garantie altijd registreren zodra de ketel live gaat (in de meeste gevallen binnen 30 dagen).

2. Heb je een cv-ketelverzekering (ook wel keteldekking genoemd)?

Als u een verzekering heeft om uw huis te beschermen tegen defecten aan de cv-ketel, kunt u mogelijk hulp krijgen bij de kosten van het vervangen van uw cv-ketel.

 

3. Hoe zit het met de opstalverzekering?

Sommige opstalverzekeringen omvatten aanvullende diensten, zoals een noodverzekering voor opstal. Dit omvat meestal zaken als ketelreparaties voor het geval deze in de winter kapot gaan. En als u een vervangende ketel nodig heeft, kan er een vergoeding zijn. Het is echter zeker nuttig om de kleine lettertjes van alle polissen te lezen, aangezien sommige de vervanging van de ketel specifiek uitsluiten. Iedereen heeft bepaalde voorwaarden waaraan moet worden voldaan, zoals jaarlijks onderhoud aan de cv-ketel en het bijhouden van een bewijs hiervan.

 

4. Maandelijkse betaling voor een nieuwe ketel

Als u de kosten van een voorafgaande vervanging van de ketel niet kunt betalen, zullen sommige leveranciers u in plaats daarvan in maandelijkse termijnen laten betalen. Eigenlijk is dit een soort lening. Het lijkt erg op hoe u uw mobiele telefoonrekening betaalt. Bij maandcontracten worden de ketelkosten uitgesmeerd over een vast aantal maanden. Houd er rekening mee dat er elke maand rentebetalingen kunnen zijn, dus uw totale kosten kunnen hoger zijn dan uw oorspronkelijke ketelrekening. Ontdek de financieringsmogelijkheden van BOXT.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *