No Widgets found in the Sidebar

Jaren zijn verstreken en de glorie van het hebben van een eigen auto is allang weggesleten. Je zit stevig in het midden van de middenklasse en de hoge benzineprijs begint aan je budget te slijten. Als je van de kruidenierswinkel naar de bank rijdt en dan de weg oversteekt naar de bouwmarkt, zie je een kleine oude dame de schoonheidssalon uitrijden, een felgekleurde sjaal die haar pas gekrulde haar beschermt terwijl ze haar kleine eclectische scooter.

Toen je naar de benzinetank keek, besefte je dat alleen al het doen van je boodschappen in het weekend bijna een kwart van de tank van je pick-uptruck heeft verbruikt. Je kijkt achterom naar de kleine oude dame terwijl ze om de hoek verdwijnt, je herinnert je je oude scooter en hoe je hem alleen maar een paar uur in een stopcontact hoefde te steken en hij was opgeladen en klaar voor gebruik. Het was zo’n zorgeloze manier van reizen geweest, zo goedkoop en schoon. Je vraagt je af of het leven ooit zal terugkeren naar die eenvoudigere dagen.

Raad eens, dat kunnen ze.

Als gevolg van de stijgende benzinekosten kopen steeds meer mensen elektrische scooters. Ze beweren dat de elektrische scooters handig, gebruiksvriendelijk, efficiënt en leuk zijn.

Elektrische scooters worden steeds populairder als manier om boodschappen te doen. Ze zijn sneller en fysiek minder belastend dan lopen, en het heen en weer slepen van tassen met boodschappen, kledingaankopen en nieuw ingevulde recepten door de stad wordt heel snel oud. Hoewel de elektrische scooters niet zo snel of krachtig zijn als hun gasverslindende neefjes, zijn ze klein, stil, licht van gewicht en kunnen ze zonder nadenken de meeste heuvels op. Als u afhankelijk bent van het openbaar vervoer, kan een scootmobiel kopen – fast furious scooters worden opgevouwen tot een nette kleine compacte bundel en direct op het fietsenrek van de bus gaan. Een scootmobiel op gas is meestal niet toegestaan.

Elektrische scooters zijn niet allemaal leuk en leuk. Hoewel er modellen zijn met koplampen, achterlichten en richtingaanwijzers, kan naderend verkeer deze bij slecht weer en ‘s nachts moeilijk zien. Ze mengen zich niet goed in het verkeer en vereisen een sterke defensieve rijvaardigheid.

De gemiddelde elektrische scooter kan overal tussen de 8 en 25 mph rijden, afhankelijk van het type. Traditioneel ervaren elektrische scooters zelden mechanische problemen en zijn ze gemakkelijk te onderhouden. Het opladen van de accu van een elektrische scooter kan soms wel 4-6 uur duren.

Als je besluit dat een elektrische scooter de scooter voor jou is, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden voordat je er een aanschaft.

1. Vraag jezelf af op wat voor soort terrein je gaat rijden? Ga je veel heuvels op en af?

2. Hoeveel kilometer bent u van plan af te leggen tijdens een gemiddeld uitje op uw elektrische scooter? Onthoud dat heen en weer reizen naar de supermarkt en wasmat optellen tot veel kilometers. Als je eenmaal de gemiddelde lengte van je reizen hebt bepaald, zoek dan naar een scooter die per oplaadbeurt minstens twee keer zo lang kan rijden.

Als je je perfecte scooter hebt gevonden, vergeet dan niet tegelijkertijd wat basisveiligheidsuitrusting aan te schaffen. Helmen en knie- en elleboogbeschermers zijn een goedkope manier om een langdurig verblijf in het gastgezin te vermijden.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *